OM KLINIKKEN

Klinikken ejes og drives af
Liselotte Sabroe Ebbesen

  • Speciallæge i Plastik- og Rekonstruktionskirurgi

  • Specialist i Kosmetisk Kirurgi

  • Special interesse for næsekirurgi, ansigtskirurgi herunder anti-age behandlinger, brystoperationer og liposuction/lipofilling

  • Ph.D grad 1999

  • Cand.med. 1992

cv.jpg

Liselotte Sabroe Ebbesen har været læge siden januar 1992. Hun har mange års erfaring i de kirurgiske specialer. Hun besluttede sig ret tidligt for, at hun ville være plastikkirurg. Liselotte fortæller: ”Mit første plastikkirurgiske ansættelsessted var på Plastikkirurgisk afdeling, Odense Universitetshospital. Jeg syntes, at det var interessant at se så bred en patient population. Der var brandsårspatienter, traumepatienter, kræftpatienter bla. hudkræft, hovedhalscancer, brystkræft patienter og børn med medfødte misdannelser. Patientklientellet var også bredt. Det var børn, unge, ældre, mænd og kvinder og fra alle sociale lag. Et bredt udsnit af familien Danmark.”

 

”Jeg fandt hurtigt ud af, at dette speciale lige var noget for mig. Efter min ansættelse i Odense havde jeg flere år med ansættelser på andre kirurgiske afdelinger hjertekar-kirurgi, thoraxkirurgi, gynækologi, mave-tarm kirurgi, ortopædkirurgi, urinvejskirurgi, men jeg vidste hele tiden, at jeg skulle tilbage til plastikkirurgien.

 

For at kvalificere mig til at fortsætte denne vej, besluttede jeg mig for at tage en forskningsansættelse. Jeg syntes nemlig som kirurg, at det var interessant, hvorfor nogle patienter bløder mere end andre, og hvorfor nogle patienter lettere for blodpropper end andre. Jeg var derfor ansat på Center for Hæmofili og Trombose, hvor min lærermester lærte mig alt om koagulations hemmeligheder (blodets størkningsevne). Det var en meget interessant og spændende tid. Jeg brugte mine mikro-kirurgiske færdigheder i mit Ph.D projekt, hvor jeg blandt andet opererede rotter, lavede diverse koagulationsanalyser, og gen-array analyser.

 

Min speciallæge anerkendelse fik jeg efter min 1. reservelægetid på hhv. Klinik for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling, Rigshospitalet og Plastikkirurgisk afd. ,Roskilde Sygehus. Jeg valgte at subspecialisere mig indenfor de kranio-faciale misdannelser med hovedvægt på behandling af børn og voksne med læbe-gumme-ganespalte. Her var jeg overlæger indenfor det kraniofaciale team. Det var et meget spændende arbejde.

 

Siden 2011 har jeg sideløbende beskæftiget mig med kosmetisk kirurgi. Først på Akademikliniken senere som overlæge på Aleris-Hamlet. Her har jeg efterhånden fået stor erfaring i de fleste aspekter af den kosmetiske kirurgi. Min hovedinteressse er ansigtskirurgi (øvre og nedre øjenlåg, rhinoplastik, facelift, halsløft, pandeløft, lipofilling til ansigt) & brystkirurgi (brystforstørrende operation med implantat eller med eget fedt, brystløft, behandling af brystasymmetri, brystreduktion). Herudover laver jeg maveplastik, armplastik, lårplastik og fedtsugninger. Siden 2015 har jeg drevet min egen klinik Plastikkirurgen.dk i København, hvor jeg dels laver kosmetisk kirurgi dels kosmetisk behandlinger med botox og filler.

 

Jeg elsker mit arbejde. Jeg er perfektionist, og jeg elsker, at jeg hver dag kan gøre mennesker glade med det, som jeg kan bidrage med. Nemlig mine kirurgiske færdigheder og min nysgerrighed på konstant at kunne forfine og forbedre de kirurgiske teknikker. Jeg er empatisk som person og elsker at give mine patienter en tryg og god oplevelse. Jeg glæder mig til at se dig i min klinik. På gensyn.

Se fyldestgørende CV