top of page
IMG_8237.JPG

Ansigtskirurgi

Med alderen kan vi miste fylde i ansigtet. Vi kan have fået de såkaldte hamsterposer, løs hud på halsen, dobbelthage eller rynker. 

 

Selvom man ofte kan pynte på uønskede rynker og linjer med filler og/eller botox, er den bedste løsning oftest en kirurgisk behandling, når først aldersforandringerne sætter ind.

 

Nedenfor kan du se og læse om de ansigtskirurgiskebehandlinger, vi tilbyder hos Plastikkirurgen. 

11.png

Øjenlåg- og øjenbryn

Har du tunge øjenlåg eller poser under øjnene, kan øjenlågs-kirurgi være relevant for dig. Vi tilbyder både øvre- og nedre øjenlågsoperationer samt kirurgiske øjenbrynsløft. Læs mere her.

12.png

Næseplastik

En næseoperation er en meget detaljeret operation, som kræver kirurgisk akkuratesse og stor forståelse for næsens struktur, udseende og funktion. Overvejer du om, det er noget for dig, kan du læse mere om operationen her.

13.png

Læbeløft

Har du en lang og smal overlæbe, kan en fillerbehand-ling ofte gøre læben tungere og tilstanden værre. Den bedste behandling er derfor ofte et kirurgisk læbeløft, som udføres i lokalbedøvelse. Læs mere om indgrebet her.

17.png

Lipofilling til ansigtet

Ønsker du en mere permanent fillerbehandling, kan dit eget fedt anvendes. Denne behandling hedder lipofilling, og den foregår ved at fedtet fra dine uønskede fedtdepoter høstes, oprenses og transplanteres til de ønskede områder i ansigtet. Du kan læse mere om behandlingen her.

Blue and White Circle Surfing Club Logo (3).png

Hals og hage

Har du løs hud på halsen, dobbelthage eller har du en vigende hage i profil, kan det være relevant med en operation. Du kan læse mere om, hvilke operationer, vi tilbyder her.

16.png

Ansigtsløft

Et ansigtsløft er for dig, der har mistet fylde eller fået løs hud og rynker i ansigtet. Hos Plastikkirurgen tilbyder vi både hele ansigtsløft, mellemansigtsløft og endoskopiske pandeløft. Du kan læse mere om de forskellige operationer her.

18.png

Endoskopisk pandeløft

Nedsunkne øjenbryn kan give hudoverskud på øjenlågene samt rynker i øjenomgivelserne. Dette kan korrigeres med et endoskopisk pandeløft, der efterlader et resultat uden synlige ar. Læs mere om operationen her.

15.png

Ører og øreflipper

Har du udestående ører, eller er dine ører og/eller øreflipper vokset med alderen, kan dette korrigeres med en operation. Læs mere om hvordan her.

bottom of page