top of page

Det handler om tillid

 Hos Plastikkirurgen er vi ikke kun vores håndværk. Vi er alt lige fra rådgivere og vejledere til livslange partnere og problemløsere - men allervigtigst er vi bare mennesker. Og det er dét, der gør den store forskel. For hvem skal man vælge som kirurg, og hvordan finder man ud af, hvem der er bedst? 

 

I Danmark har vi mange dygtige og kompetente plastikkirurger, men når resultatet ikke er tilfredsstillende, er det oftest på grund af misforståelser mellem kirurg og patient. Derfor ligger svaret i kommunikationen og tilliden mellem kirurgen og patienten. 

 

Vores vigtigste anbefaling til dig, der skal vælge kirurg, er derfor, at du vælger den kirurg, der får dig til at føle dig set, hørt og forstået. Fornemmer du, at kirurgen lytter og forstår dine ønsker? Er I enige om, hvad et godt resultat er? Kommunikerer kirurgen klart og tydeligt, hvad du kan forvente af operationen? Kan du svare ja til disse spørgsmål er det oftest en indikation på, at du vil ende med et godt resultat. 

Skønhed kommer indefra

Skønhed associeres ofte, og især inden for plastikkirurgien, med noget visuelt - men i vores arbejde møder vi mange typer personer med forskellige udseender, og netop derfor er det tydeligt for os, at skønhed kommer indefra. Skønhed handler ikke blot om udseende, men om udstråling, godt selvværd og indre harmoni. Vi tror på, at man være kan nok så smuk udenpå, men at vejen til ægte skønhed er lang, hvis ikke man ikke har det indre med sig. 

Når det er sagt, så er vores ydre vores visitkort og dét signal, vi sender til omverdenen. Derfor mener vi hos Plastikkirurgen, at man gerne må være velplejet og tage hånd om sig selv. Her er plastikkirugiens fornemmeste opgave at fremhæve vores gode træk. Ved at arbejde med håndværket, detaljen og naturligheden bestræber vi os derfor på at gøre vores patienter til den bedste udgave af dem selv. 

Vores værdier

IMG_8210.JPG

Tryghed

Vi tror på, at tryghed opbygges gennem høj faglighed og et nøgternt men også et kritisk perspektiv.

 

Vores forretning funderer derfor på et rationelt grundlag, hvorigennem alt vi gør, gøres med præcision, struktur og kvalitet. 

Vores grundlag

Ordentlighed

Ordentlighed er vigtigt for os, både fagligt og personligt. Vi er professionelle i vores omgang, og vi tager ansvar for vores patienter og vores resultater.

 

Vi har holdninger, der bunder i videnskaben, høj faglighed og lang erfaring. Derfor kan vi altid garantere, at vores arbejde er ærligt og vores resultater af højeste kvalitet.

IMG_8236.JPG
f7fc61_d475e33c1c9a473fac91ad456cd778db~mv2.jpg

Jordnærhed

Vi tager vores patienter ved hånden og guider dem trygt og sikkert gennem virvaret af tanker, ønsker, drømme og realitet. 

 

Vi gør alt, hvad vi kan for indfrielse, men vi går aldrig på kompromis med vores viden, erfaring og det ansvar, som vi bærer, når vi siger ja til at hjælpe.

 

Vi er derfor ikke blege for at sende vores patienter ud af døren med blot et godt råd eller to. 

Håndværk

Vi brænder for det kirurgiske håndarbejde, for detaljerne og det perfekte resultat.

 

Vi leverer aldrig noget, vi ikke kan stå inden for og som ikke er æstetisk og stilfuldt i resultatet. Ligesom tømreren aldrig stiller sig tilfreds med et ufærdigt og sjusket hus. Derfor er vi stilistiske hele vejen igennem. Fra det første møde i klinikken, til det resultat, du skal bære fremadrettet efter dit besøg hos os. 

IMG_8236.JPG
DSC05651_edited_edited.jpg

Diskretion

Ikke alle ønsker en forandring, der springer i øjnene - og det forstår vi hos Plastikkirurgen. Derfor sætter vi en ære i at lytte til dig som patient og indfri dine drømme med diskrete, æstetiske og stilistiske resultater. 

 

Fortrolighed og diskretion er derfor også nøgleord for os, og det skinner igennem i både vores omgivelser og omgang. For selvom skønhed kommer indefra, er det vigtigt, at resultaterne er naturlige og æstetiske, når vi vil ændre på vores udseende.

bottom of page