top of page
pexels-cottonbro-6798416.jpg

Kropskirurgi

Hos Plastikkirurgen tilbyder vi alt fra mindre operationer som arkorrektion og fjernelse af modermærker til større operationer som fedtsugning og maveplastik.

 

Du kan læse meget mere om de forskellige operationer herunder. 

27.png

Maveplastik

Maveplastik er for dig der har slap og løs hud på maven eller delte mavemuskler.  Ved operationen løsnes maveskindet og overskuddet fjernes, mens navlen løsnes og får ny placering. Læs mere om operationen her

30.png

Arkorrektion

Uskønne ar kan give kosmetiske og/eller funktionelle gener. Uskønne ar kan skyldes, at det oprindelige sår ikke blev syet korrekt sammen i flere lag. Man kan også være genetisk disponeret til at danne uskønne ar. I sådanne tilfælde drejer det sig om keloid dannelse. Du kan læse mere om arkorrektion her.

28.png

Fedtsugning

En fedtsugning kan anvendes til patienter som har uønskede fedtdepoter. Disse fedtdepoter kan være i ridebukseområdet, inderlår, inderside af knæ, mave, hofter og på hagen. Du kan læse mere om fedtsugning her.

Blue and White Circle Surfing Club Logo (4).png

Modermærker

Modermærker og andre godartede hudforandringer kan fjernes kirurgisk. Er der mistanke om vækst eller ondartede celleforandringer 

laves mikroskopi undersøgelse hos patolog af det fjernede væv. Læs mere her.

29.png

Arm- og lårplastik

Slap hud på arme og lår kan opstå af forskellige årsager. Ved en armplastik og/eller en lårplastik kan huden løsnes og hudoverskuddet fjernes. Du kan læse mere om operationen her.

bottom of page